PROMOTII
- 01.01.1970


 
Garantii pentru acumulatorii auto ROMBAT - 20.01.2013

Incepand cu data de 1 ianuarie 2013 Sc ROMATUD Com Exim Srl asigura GARANTIA pe zona Bucuresti - Ilfov, si pentru acumulatorii auto ROMBAT Bistrita ( Cyclon , Calciu, Pilot, Terra ,...) produsi de catre firma ROMBAT Bistrita  ROMATUD Service Auto
Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto, ROMATUD va sta la dispozitie pentru o gama larga de servicii si lucrari. ROMATUD efectueaza revizii periodice, reparatii masini, defectiuni si servicii de intretinere curenta a autovehiculelor pentru o gama larga de masini, atat pentru firme cat si pentru persoane fizice.
Situat deosebit de favorabil langa Praktiker Vitan service-ul auto dispune de echipamente si scule care ii permit efectuarea de servicii de intretinere si reparare practic a tuturor marcilor de autovehicule din parcul auto din Romania. Serviceul auto ROMATUD ,este un service multimarca autorizat RAR asigura o gama larga de lucrari si servicii pentru autovehicule din tara si din import
Lucrarile de reparatii masini si intretinere in service-ul ROMATUD se desfasoara intr-un atelier in suprafata de 400 m. Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare simultan pentru 5 autovehicule. Service-ul realizeaza lucrari de mecanica auto, electrica auto si reparatii elemente de caroserie pentru autoturisme prevazute in autorizatia RAR.
Operatiunile de reparatii masini si intretinere sunt realizate de personal specializat, cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi, iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.
Servicii ce se executa :
I. Mecanica auto mecanica auto
Sistemul motor, ambreiajul, cutia de viteze, distributia.
Reparatii motoare, reparatii si reglare sisteme de directie, reparatii si revizii sistem de franare, discuri frana, revizii de intretinere (filtre, schimburi de ulei, placute frana etc.), inlocuiri kituri distributie, sisteme de suspensie, reparatii/ inlocuri injectoare, reparatii/ inlocuiri pompe injectie, ambreiaje, cutii de viteza.
II.Electrica auto electrica auto
Pornirea motorului, incarcarea bateriei, sistemul de lumini. Reparatii electrice, reparatii alternatoare, reparatii electromotoare, reparatii electroventilatoare, reprogramare calculatoare, montaj alarme si inchideri centralizate, resetare intervale service, inlocuiri acumulatori.
III.alte lucrari reparatii masini, intretinere masini
Sistemul de esapament, caroserie, diagnoza auto si testare.
Reparatii elemente de directie, sistemul de esapament, reparatii sistem de incalzire/ racire, clima, sistemul de rulare, reparatii/ inlocuire elemente de caroserie, diagnoza auto si testare, aer conditionat, inspectie si evaluare in vederea vanzarii/ cumpararii.
IV. intretinere, verificare si complectare cu agent refrigerant al instalatiei de climatizare auto
** ROMBAT Bistrita - cea mai mare firma producatoare de acumulatori auto din Romania produce toata gama de acumulatori auto si moto. ROMBAT Bistrita este furnizor de prim montaj pentru mai multe branduri auto.
Sos. Vitan Barzesti nr. 3, sector 4, Bucuresti, Cod postal 042121 Tel: 021-3344666; 0722.499.022 Email: autopuls@yahoo.com - www.serviceauto-1.ro , --https://www.youtube.com, autopuls@yahoo.com, www.autopuls.ro, www.bateriiauto.com , autopuls@yahoo.com , http://www.autopuls.ro ,,
Inapoi la Arhiva
Banner Zone
total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023
 
Design by:
QMEDIA art
© 2010 ROMATUD